VEČERNJE NOVOSTI

Novine sa najvećim u Srbiji!

Vučić: Srbija će uputiti pomoć od pedeset miliona evra Albaniji i Crnoj Gori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da Srbija pomogne Albaniji i Crnoj Gori nakon zemljotresa koji je zadesio te dve balkanske države.

– Srbija je uvek pomagala svima koji su u nevolji, tako će biti i ovog puta. Nekada su ljudi u Srbiji radili kao konji decenijama za džabe i poklanjali dnevnice Crnoj Gori i Makedoniji nakon zemljotresa u tim republikama pokojne SFRJ, a sada treba pomoći opet Crnoj Gori, ali i Albaniji, jer su te države stradale u zemljotresu – rekao je Vučić.

Na pitanje novinara “zašto i dokle Srbija treba da pomaže onim državama u kojima su državljani Srbije nepoželjni i u kojima im psuju srpsku majku na plažama i na ulici”, Vučić je odgovorio da “Srbi su navikli na to da budu poniženi, čak i u sopstvenoj državi, pa nije problem što imaju takav tretman i u inostranstvu”.

14 thoughts on “Vučić: Srbija će uputiti pomoć od pedeset miliona evra Albaniji i Crnoj Gori

  1. sta koju pm vise vucicu. podrzavao sam te onako delimicno zbog ove govedje opozicije, do sada bukvalno, ali da MOJE PARE DAJES SIPTARIMA I MILU EEEEEJ ALO CARE, PREVRSIO SI

  2. Ти ниси нормалан!Право у лудницу!јер ниси урачунљив!Потписаћеш нешто што ће уништити историјски Србију!

  3. Debilu, daj te pare deci da ih izlecimo!!!! Ako zelis da te kamere snimaju, onda kupi mobilnu ogradu za odbranu od poplava!!! Za te pare ima 50km mobilne ograde!!! Ili bilo sta od bitnih aparata za bolesne!!! Sta TI dajes NASE pare olosu???!!! Jesi li pitao narod??? Drugo je sto krades i trpas u dzep, pa se tvoji klinci izivljavaju. NAS novac da das siptarima i crnogorcima????? Cekaj bre malo!!!!????

  4. Ти ниси нормалан!Ти си за лудницуШиптаре да помажеш?!Треба да одеш да не уништиш Србију!

  5. Sa tobom cemo uvek biti ponizeni i unisteni. Tvoja najveca pomoc Srbiji bi bila da odes i ne unistavas je, ali ti neces. Nadam se da ce ti neko omoguciti sastanak sa Djindjicem, zasluzio si ga.

  6. Radi šta hoće i namerno sve ono što će da nervira, boli i uništi srpski narod. Ko će da ga spreči? Niko! Srbi su već mrtav narod, apatičan, ne zainteresovan, ubijen u pojam.

  7. Ко Вучића зна одмах ће погодити да је то његов срачунати БЛЕФ! Хохштаплера његовог калибра нема на далеко! МИХАИЛО

Comments are closed.