Narod protiv političara: Uhapsite Bastaća, a možete i Đilasa!

Pokret Narod protiv političara organizovao je danas protestnu šetnju ispred zgrade Vlade Srbije, negodujući zbog toga što Marko Bastać, “beogradski žuti dahija”, kako kažu, još uvek nije uhapšen zbog kriminalnih radnji koje je u kontinuitetu činio kao “apsolutni gazda beogradske opštine Stari grad”.

– Zahtevamo momentalno hapšenje Marka Bastaća zbog niza teških krivičnih dela koje je napravio kao apsolutni gazda opštine Stari grad, a koja su otkrivena tek juče u iskazu njegovog kuma Lazara Lešnjaka. Iako smo ukazivali dugi niz godina na brutalni kriminal u pomenutoj opštini, niko od nadležnih nikada nam nije odgovorio šta se preduzima u cilju hapšenja Marka Bastaća i njegovog žutog kartela iz te opštine – kaže Marijana Petrović, kopredsednica pokreta Narod protiv političara.

Kopredsednik tog pokreta Dejan Bojić dodaje da “može i Dragana Đilasa policija usput da uhapsi, jer su i on i Bastać “dečaci iz žute kuće u Krunskoj, u kojoj su pohađali lopovski fakultet, a koji su završili sa čistim desetkama”.

Policija je nakon samo pet minuta zabranila održavanje ovog skupa jer, navodno, “skup nije uredno prijavljen nadležnim organima”, što se tumači kao potvrda spekulacija da Vučić i njegov režim štite žuto podzemlje od bilo kakvih zakonskih sankcija, jer mu je to podzemlje potrebno za izbore, kao idealna opozicija, da bi lakše pobeđivao na svakim izborima, jer narod neće da glasa za žute lopove, pa onda, u strahu od tih lopova, glasa za Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Podeli ovo:

Pokrenite komentarisanje

Ostavite odgovor

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*