Šešelj: Boška Obradovića su kidnapovali Đilas i Bastać i čipovali mu mozak!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izneo je danas na vanrednoj konferenciji za novinare frapantne podatke o gazdi pokreta Dveri Bošku Obradoviću.

– Imam pouzdana saznanja iz određenih tajnih službi da je Boško Obradović one izborne noći, kada je upao u prostorije RIK zajedno sa američkim ambasadorom Skotom koji je bio u gornjem delu pidžame, gaćama i mrežicom za kosu na glavi, kidnapovan i odveden u podrum Marka Bastaća. Tamo su mu u tom podrumu za mučenje Bastać i Đilas otvorili glavu, isprali mozak i ubacili mu žuti čip u mali mozak, i sada ga Đilas i Bastać kontrolišu daljinski kao žutog bota najnovije softverske generacije – tvrdi Šešelj.

On je onda i obrazložio svoje tvrdnje, odnosno saznanja.

– Boško Obradović je, kao što svi znate, vatreni ljotićevac, mrzi patološki sve što ima bilo kakve veze sa demokratijom koju on iskreno i iz dna njegove duše prezire kao društveno uređenje, jer se on, onako ljotićevski, zalaže za fašizam u njegovom izvornom obliku. Boško Obradović je bio najveći protivnik žutih lopova, mnogo veći čak i od nas radikala, pa i od samog Vučića, tvrdio je 2012. godine da je DS pokrao izbore, tražio je javno vešanje Borisa Tadića i Dragana Đilasa, nosio je po beogradskim ulicama onu Tadićevu maketu u robijaškom odelu, i govorio je javno da će pobiti sve demokrate sekirom kada dođe na vlast, a pogledajte ga sad: Boško Obradović je postao najveći i najbolji žuti bot, bolji čak i od Jugoslava Ćosića, Vlade i Slobodana Georgieva, pa čak i Olje Bećković, koja je ceo svoj život i novinarsku karijeru posvetila botovanju za žutu bandu – kaže Šešelj.

On je još pozvao sve psihologe kao svedoke i tumače neobičnog ponašanja Boška Obradovića, koje nije normalno i prirodno iz navedenih razloga, što samo potvrđuje njegove tvrdnje da je gazda pokreta Dveri kidnapovan i da je čipovan, i da njegov mali mozak kontrolišu s bezbedne daljine Đilas i njegovi žuti lopovi.

Podeli ovo:

Pokrenite komentarisanje

Ostavite odgovor

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*